Du som spelar hos Miljonlotteriet hjälper till att göra skillnad

Det goda lotteriet

Det här är lotteriet för dig som känner att andras välmående är högsta vinsten. Som vet att det går att bry sig, istället för att låta bli. Hos Miljonlotteriet ger varje lott du köper fler människor stöd att komma till en trygg och drogfri miljö. 

Vi drömmer om en bättre värld, där ingen far illa av alkohol och andra droger. Det har varit drivkraften sedan 1964, när Miljonlotteriet startade. Tack vare lotteriet är det möjligt för IOGT-NTO-rörelsen att rädda liv och bekämpa allvarliga samhällsproblem. 

Stötta unga som behöver komma hemifrån i vardagen

Med coronapandemin har oron ökat i samhället. I många hushåll bidrar den högre stressnivån till att göra hemmiljön otrygg för barn och unga, när föräldrar som kämpar mot missbruk, känner både en rädsla för att bli smittade och en oro över att bli drabbade ekonomiskt. I en sådan situation behövs IOGT-NTO-rörelsens ungdomsverksamheter mer än någonsin. Aktiviteterna skapar livsnödvändiga tillflyktsorter där drabbade unga kan komma bort ett slag från hemmets otrygga vrå. Men det är också forum där alla unga, oavsett bakgrund och hemförhållanden, kan vara sig själva och dela med sig av erfarenheter, utvecklas och bara ha kul, bland kompisar som verkligen förstår. 

Läs mer om IOGT-NTO-rörelsens ungdomsverksamhet

Vill du vara med och göra skillnad? Beställ lotter i dag, så har du dessutom har du chans till en vinst som kan förändra ditt liv. Vi tycker nämligen att goda gärningar är värda att belönas.

 



Det finns massor att läsa
Längre ner kan du läsa om några av de insatser som görs inom IOGT-NTO-rörelsen. Du kan läsa ännu mer om rörelsen på deras egen hemsida: iogtntorörelsen.se.