Du som spelar hos Miljonlotteriet hjälper till att göra skillnad

Vinn din dröm. Och förverkliga någon annans

Det är en otrolig känsla att vinna riktigt stort. Men även de gånger du inte vinner så bidrar du till att förverkliga någon annans dröm. Tack vare Miljonlotteriets överskott, kan IOGT-NTO-rörelsen ge barn och vuxna stöd att komma till en trygg och drogfri miljö. Ditt lottköp gör skillnad i vardagen och räddar liv. Varje dag. Tillsammans gör vi skillnad på riktigt. 

Det goda ändamålet
Varje dag görs saker inom IOGT-NTO-rörelsen. Ditt lottköp gör det möjligt för IOGT-NTO-rörelsen att arrangera över 70 sommarläger för barn, höstaktiviteter för unga och kamratstöd för olika åldrar. Tillsammans har vi sedan år 2000 gett nära 2 miljarder kronor som omvandlats till trygga och bra verksamheter. 

Ett sportlov att minnas
Massor av bus och mys. Övernattning och timmar av lek i snön. Trygga och glada ledare. Frågesport, pyssel och pingisturnering. Två snälla mattanter i köket. Glass och plaskparty i badhuset. Skattjakt med jättemånga skatter. Sen disco och karaoke hela kvällen. Skratt som aldrig tar slut. Och nya kompisar för livet. Precis så ska ett sportlov vara. I fjol genomförde IOGT-NTO-rörelsen sportlovsaktiviteter för hundratals barn runt om i Sverige. Trygga och roliga aktiviteter som gör stor skillnad, inte minst för de som har det tufft hemma. Nu är det äntligen dags igen. Tack vare dig och ditt köp.

Det finns massor att läsa
Längre ner kan du läsa om några av de insatser som görs inom IOGT-NTO-rörelsen. Mer om IOGT-NTO-rörelsen hittar du på deras egen hemsida: iogtntorörelsen.se.

Tack för att du gör skillnad!

Vinn din dröm. Och förverkliga någon annans. Blir prenumerant eller skrapa en lott.