Du som spelar hos Miljonlotteriet hjälper till att göra skillnad

Vinn din dröm. Och förverkliga någon annans

Det är en otrolig känsla att vinna riktigt stort. Men även de gånger du inte vinner så bidrar du till att förverkliga någon annans dröm. Tack vare Miljonlotteriets överskott, kan IOGT-NTO-rörelsen ge barn och vuxna stöd att komma till en trygg och drogfri miljö. Ditt lottköp gör skillnad i vardagen och räddar liv. Varje dag. Tillsammans gör vi skillnad på riktigt. 

Det goda ändamålet
Varje dag görs saker inom IOGT-NTO-rörelsen. Ditt lottköp gör det möjligt för IOGT-NTO-rörelsen att arrangera över 70 sommarläger för barn, höstaktiviteter för unga och kamratstöd för olika åldrar. Tillsammans har vi sedan år 2000 gett nära 2 miljarder kronor som omvandlats till trygga och bra verksamheter. 

Det finns massor att läsa
Längre ner kan du läsa om några av de insatser som görs inom IOGT-NTO-rörelsen så som Vit jul-aktiviteter, Scouting, vinterresor och självklart sommarlovaktiviteter. Du kan läsa ännu mer på IOGT-NTO-rörelsen egen hemsida: iogtntorörelsen.se. Du kan även kolla in 50 goda gärningar, som är en sammanställning av insatser och projekt.

Tack för att du gör skillnad!

Vinn din dröm. Och förverkliga någon annans. Blir prenumerant eller skrapa en lott.