Du som spelar hos Miljonlotteriet hjälper till att göra skillnad

Det goda lotteriet

Det här är lotteriet för dig som känner att andras välmående är högsta vinsten. Som vet att det går att bry sig, istället för att låta bli. Hos Miljonlotteriet ger varje lott du köper fler människor stöd att komma till en trygg och drogfri miljö. 

Vi drömmer om en bättre värld, där ingen far illa av alkohol och andra droger. Det har varit drivkraften sedan 1964, när Miljonlotteriet startade. Tack vare lotteriet är det möjligt för IOGT-NTO-rörelsen att rädda liv och bekämpa allvarliga samhällsproblem. 

För en person som farit illa av missbruk kan en trygg gemenskap vara skillnaden mellan liv och död. Med hjälp av dig och ditt lottköp bedrivs kamratstödsverksamheter runt om i hela landet i IOGT-NTO-rörelsens regi, som välkomnar unga och vuxna i behov av stöd. En del får hjälp att hantera ett medberoende, andra hittar kraften att lämna en livsfarlig vardag fylld av alkohol och droger bakom sig. Tillsammans med människor som har liknande erfarenhet finner deltagarna kraft att ta sig vidare och bort från sitt missbruk. 

Vill du vara med och göra skillnad? Beställ lotter i dag, så har du dessutom har du chans till en vinst som kan förändra ditt liv. Vi tycker nämligen att goda gärningar är värda att belönas.

 Det finns massor att läsa
Längre ner kan du läsa om några av de insatser som görs inom IOGT-NTO-rörelsen. Du kan läsa ännu mer om rörelsen på deras egen hemsida: iogtntorörelsen.se.