Du som spelar hos Miljonlotteriet hjälper till att göra skillnad

Det goda lotteriet

Det här är lotteriet för dig som känner att andras välmående är högsta vinsten. Som vet att det går att bry sig, istället för att låta bli. Hos Miljonlotteriet ger varje lott du köper fler människor stöd att komma till en trygg och drogfri miljö. 

Vi drömmer om en bättre värld, där ingen far illa av alkohol och andra droger. Det har varit drivkraften sedan 1964, när Miljonlotteriet startade. Tack vare lotteriet är det möjligt för IOGT-NTO-rörelsen att rädda liv och bekämpa allvarliga samhällsproblem. 

Rädda ett sommarlov

Oron har ökat i samhället. Far-och morföräldrar inte längre är tillgängliga, fritidsaktiviteter ställs in och runt hörnet väntar ett sommarlov som för barn med trassliga familjeförhållanden riskerar att bli en enda lång pina. För dessa barn är IOGT-NTO:s  sommarläger en viktig fristad. Förra året arrangerades 225 sommarläger runt om i Sverige där närmare 3 000 barn deltog. I år står man inför en ny situation. Det gör ditt lottköp viktigare än någonsin.  

På sommarlägren är alla barn välkomna, oavsett hemförhållande. På många håll samarbetar man med socialtjänsten för att även de med störst behov ska kunna delta. Medan andra ställer in har vi bestämt oss för att inte svika barnen. Tillsammans med dig ser vi till att fler får ett sommarlov värt att minnas. 

Läs mer om sommarlägren

Vill du vara med och göra skillnad? Beställ lotter i dag, så har du dessutom har du chans till en vinst som kan förändra ditt liv. Vi tycker nämligen att goda gärningar är värda att belönas.

 Det finns massor att läsa
Längre ner kan du läsa om några av de insatser som görs inom IOGT-NTO-rörelsen. Du kan läsa ännu mer om rörelsen på deras egen hemsida: iogtntorörelsen.se.