Här avslöjar Miljonlotteriet vem som vann bilen i nitlottsdragningen 18 mars 2021.

Och mars månads bilvinnare är…

Nu har vi haft en ny dragning i vår populära nitlottsdragning, där vi förvandlar tråkiga nitlotter till fantastiska vinstlotter. Grattis säger vi till dig som vunnit en bil eller alla er som vunnit ett superpresentkort.

Hos Miljonlotteriet kan du vinna fantastiska vinster. Ja, du kan till och med vinna på nitlotter. Åtta gånger om året ser vi till att nitlotter får en ny chans att bli vill vinstlotter i vår Nitlottsdragning. I varje dragning belönar vi en lycklig vinnare med en ny bil värd 400 000 kronor, samt tio vinnare med varsitt presentkort värt 10 000 kronor.

Den 18 mars hade vi den andra nitlottsdragningen för 2021 års lotter, där dragningen under övervakning av Spelinspektionen gav följande, lyckliga vinnare.

Grattis Carina – du vann bilen!

Carina från Täby är vinnaren av en bil som kan väljas fritt till ett värde av 400 000 kronor ur vårt stora sortiment av bilmärken och modeller.

Och grattis till alla er som vann varsitt presentkort!

Anita från Karlstad
Gunilla från Växjö
Constantin från Lund
Eva från Västerås
Ingrid från Gustafsberg
Ingrid från Linköping
Kjell från Östra Emtevik
Marianne från Vännäs
Thomas från Gävle
Tomas från Västerås

Superpresentkortet från GoGift kan användas till varor, tjänster och upplevelser hos ett stort urval av kända återförsäljare, i både fysiska butiker och på nätet.

Läs mer om Nitlottsdragningen här
Sugen på att vinna? Skrapa lotter här