Ingela vann bil på nitlott från Miljonlotteriet

Semesterfiraren Ingela fick mer att fira – vann en bil 

Nu har vi gjort det igen. För andra gången i år har vi förvandlat en dyster nitlott till en sprillans ny bil. Den som blev den lyckligt lottade den här gången var Ingela, 47. 

Precis som många andra i vårt avlånga land befann sig vår nitlottsvinnare på semester när vi ringde henne. Tillsammans med sin mamma hade Örebroaren tagit sig till Stockholm för att njuta av semestern. Att hon skulle få glädjas av en bilvinst värd 500 000 kronor var dock inte med i planen. Kanske var det därför hon utbrast ett ”Va?!” när vi ringde henne för att berätta.

Är det verkligen sant?! Oj, jag måste sätta mig ner. 

Turligt nog befann sig Ingela i en möbelaffär och kunde lätt slå sig ner och ta in beskedet en stund. Nu var hon inte bara en semesterfirare i huvudstaden längre. Hon kunde även fira en bilvinst. Och en kommande födelsedag.

Jag fyller år snart, så det här är en alldeles utmärkt present! Den bil jag har nu är gammal, berättar hon.

Vilken bil hon ska ratta i framtiden är fortfarande oklart, men hon är övertygad om att hon hittar en perfekt bil att plocka ut. I närmare 20 år har hon varit lottprenumerant på Miljonlotteriet.

Tiden har bara rullat på. Det är roligt och spännande!

Tänk att hon även ska få rulla i en ny bil nu. Vi hoppas att det blir minst lika roligt och spännande. Stort grattis Ingela!

Vill du också vinna stort? Ta chansen!

Skrapa en lott på Miljonlotteriet