Britt-Marie vann 179 000 kronor på Miljonlotteriets bingo.

Britt-Marie vann jackpotten på 179 000 kronor i vårt Bingo, Stjärnjacken. Vinstpengarna kommer läggas på stugan och en välbehövlig yogaretreat.

Det blev jackpott för Britt-Marie i Miljonlotteriets bingo – för andra gången!

Jackpotvinsten på 179 000 kronor investeras i stugan och en vistelse på en yogaretreat. Stugan har behövt ny kyl, frys och ett nytt staket och Britt-Marie ser fram emot att kunna fixa med det i sommar och höst. Britt-Marie har länge haft problem med ryggen och att träna yoga har verkligen hjälpt. Att nu kunna åka på retreat i några dagar där behandlingar varvas med bra kost och yogapass känns extra kul. Något det inte hade funnits pengar till utan den här vinsten. 

– Äntligen kan jag köpa en ny kyl och frys till stugan och jag kommer kunna ta hjälp med att sätta upp ett nytt staket, säger Britt-Marie. 

Britt-Marie spelar bingo med jämna mellanrum och just denna dag spelade hon på två brickor. Hon valde sina brickor, la ner telefonen i fickan och körde ett lass jord i stugans trädgård och när hon kollade på sin telefon igen trodde hon inte det var sant, jackpott! Hon kollade sitt vinstkonto för att verkligen vara säker och där fanns vinsten. 

Britt-Marie har spelat bingo hos Miljonlotteriet i många år och har haft turen att vinna en jackpott tidigare.

– Det roligaste med Miljonlotteriets bingo är den härliga stämningen i chatten och chattävlingarna.

Grattis säger vi till Britt-Marie!

Möt fler av våra vinnare
Åse vann rekordjackpott på bingo
Spela bingo
Upptäck nya Miljonmorgon